Strešný box THULE Force XT L

Thule | 0 - 190 cm | Kód: 6357B
Dostupnosť
Ihneď k odberu
Pri objednávke do 13:00, expedujeme tovar ešte dnes
539,00 €
449,17 € bez DPH

 Pred každou jazdou sa uistite, že Váš box je správne zatvorený a uzamknutý. Po uzamknutí skontrolujte každý uzamykací bod boxu.

Kvalitný a praktický strešný box Thule Force XT L vhodný pre každodenné použitie v atraktívnej čiernej matnej farbe. Rozmery strešného boxu umožňujú prepravu 5-7 párov lyží s max. dĺžkou 175 cm. Objem strešného boxu je 450 litrov. Strešný box je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu s dlhodobou životnosťou. Tento strešný box patrí medzi stredne veľké strešné boxy. Strešný box je vybavený rýchloupínacím systémom PowerClick. Pomocou tohto systému je zabezpečené pohodlné a bezpečné uchytenie strešného boxu na základné strešné nosiče. Celá montáž boxu sa vykonáva z vnútra boxu pomocou otočnej ružice. Po správnom dotiahnutí ručica začne preklikávať. Čeluste tohto rýchloupínacieho systému pevne a spoľahlivo obopnú základný strešný nosič. Tento rýchloupínací systém je vhodný pre všetky strešné nosiče s maximálnou šírkou do 90 mm. Strešný box váži len 18,7 kg a jeho celková nosnosť je až 75 kg. Celkovú pevnosť boxu zvyšujú 2 kovové výstuhy na spodnej časti boxu.

 

Centrálne 3-bodové zamykanie zabezpečuje prepravovaný náklad a samotný box proti krádeži. Zamykanie je navrhnuté tak, aby nedochádzalo k namáhaniu kľúča pri odomykaní alebo zamykaní boxu a nehrozilo tak poškodenie kľúča. V základnom balení sa nachádzajú 2 kľúče. Strešný box je možné otvoriť z obchod strán, čo uľahčuje nakladanie a vykladanie nákladu. Otváranie a zatváranie strešného boxu uľahčujú pružinové vzpery. Súčasťou základného balenia sú 2 sťahovacie popruhy pre zabezpečenie prepravovaného nákladu. Strešné boxy Thule patria medzi najkvalitnejšie a najpredávanejšie strešné boxy na svete. Výrobca Thule ponúka na všetky svoje výrobky záruku až 5 rokov.


Parametre

Maximálne zaťaženie 75 kg
Poznámka matná čierna
Uzamykanie áno, centrálne
T-adaptér v balení nie
Max. šírka tyčí 80 mm
Počet lyží / snowboardy 5 - 7 / 3 -5
Max. povolená rýchlosť 130 km/h
Typ upevnenia o nosič Rýchloupínací systém
Vonkajšia šírka 84 cm
Vonkajšia výška 46 cm
Vonkajšia dĺžka 190 cm
Objem (litre) 450 l
Otváranie obojstranné
Max. dĺžka lyží 175 cm
Výrobca Thule
Podnadpis 190x84x46cm, obojstranné otváranie

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.